Izdvojili smo za vas “must have” komade

Jakne s kapuljačom i krznom
Prije svega dostupne su po super prihvatljivoj cijeni 289kn! Također ih možete birati u četiri različite boje. Najprodavanija su crna i oker, a dostupne su još u bijeloj i crvenoj.

Srebrna jakna
Ona je dostupna samo za najodvažnije šminkerice koje vole biti zamijećene i drugačije. Dostupna je po cijeni od 339kn, i sigurno će plijeniti sve poglede oko vas!

Jakne balončice
Prije svega zbog neodoljivog kroja koji odgovara od S do XL ova jakna podići će vašu kombinaciju. Dostupna je po cijeni od 239kn u pet boja: crna, tamno i svijetlo siva, bež i oker. Vrlo često naručuju je trudnice. Izaberi svoju najdražu boju i prošeći gradom!

Jakna od brušene kože sa zakovicama
Trendi jakna neobično prljavo roze boje koja će te u trenu učiniti nježnijom i ženstvenijom. Ista je dostupna u crnoj boji, ali su nam roze prodavanije. Dostupna je po cijeni od 250kn!

Krzneni prsluk s kapuljačom
Vrlo je raskošan, topao i izgledom podsjeća na pravu budnu! Dostupan je u tri boje: crna, siva i roza. A iskombinirati ga možeš na traper ili kožnu jaknu! Dostupan je po cijeni od 379kn!

Gležnjače s resama
Vrlo su udobne za nošenje, dominantne izgledom i potpuno cool. Puna je peta, a dostupne su u četiri boje: crnoj, sivoj, roza, bež. Na raspolaganju je još samo par komada, požuri i naruči svoje omiljene!! Dostupne su po cijeni od 200kn!

Plišane trenirke
Univerzalna je veličina ali su izrazito udobne, mekane i posebne. Dostupne su u sljedećim bojama: crna, tamno i svijetlo siva, crvena, roza, bordo i bež. Naše su klijentice jednostavno oduševljene!! Komplet trenirka dostupna je po cijeni od 200kn!

Basic kardigan
Dostupan je u svim bojama, i odgovara svim modnim kombinacijama. Također veličinom odgovara baš svima jer je takvog kroja. Može se nositi kao kraća varijanta ili kao duža. Dostupan je po cijeni od 100kn!

Majice sa satenskom vrpcom
Također su dostupne u svim bojama,I odgovaraju svim vašim kombinacijama. Promotivna cijena iznosi 100kn.

Satenske haljine
Predivnih su boja, jedna je ljepša od druge. Crna, antracit, puder roza ili crvena? Ne možemo se odlučiti koja nam je ljepša! Naše klijentice su poludjele za puder rozom. Dostupna je po cijeni od 149kn!