Tko smo mi?

JABITO ONLINE jedna je od prvih online trgovina na ovim prostorima. Počeli smo s artiklima za kućanstvo, no kako se u nama probudila prava ljubav prema modi, specijalizirali smo se za fashion trendove. 

Naše središte je u Zagrebu. Donosimo ti posljednje street style trendove, ali i glamurozne stajlinge za posebne prilike. Nabavljamo talijanske brendove koji su dostupni baš za svačiji džep. Stojimo iza kvalitete svih artikala iz naše ponude. 

Foto sessione za sve artikle iz ponude radimo sami, fotografije proizvoda nisu preuzete s interneta, tako da možeš biti sigurna da se radi o provjerenoj kvaliteti i autentičnim slikama. 

Pratimo svjetske trendove i naručujemo samo hitove sezone. 

Uvijek smo dostupni za pitanja i odgovore, te smo super ponosni što je brzina naših odgovora u prosjeku ispod 15 minuta. 

Vjerujemo da je online shopping puno mirniji, sigurniji i pregledniji. Kod nas možeš pronaći najnovije trendove po znatno nižim cijenama. Surfaj, pregledavaj, prati, čitaj blogove. Sudjeluj u kreiranju naših kolekcija sa svojim komentarima i sugestijama. 

Garantiramo ti kvalitetu, super cijenu i najnovije hitove.

Želimo da si moderna, lijepo odjevena i da se osjećaš posebnom. 

Osim modu, pratimo i ostale trendove u kozmetici i ostalim srodnim kategorijama. Naša pojavljivanja možeš pratiti na društvenim mrežama, gdje se uključujemo uživo kako bi ti prenijeli top proizvode i brendove s našeg tržišta. 

Budi i ti dio JABITO tima, nagradit ćemo tvoju vjernost i uvažiti tvoje mišljenje.