Nije tajna da je slađe imati mlađeg partnera ili partnericu, ali da li znate da je najveći hit ovog proljeća izgledati mlade! Više se ne treba odijevati u skladu s godinama, već u skladu s vašim zaigranim karakterom.

Donosimo pregled TOP 10 najnovijih fashion trendova koji će vas pomladiti u trenu.

1. Prave trendsetterice ove će sezone biti zaigrane neonskim bojama. Od kričavo žute i zelene, do kričavo kraljevsko plave boje…nose se ponajviše majice i tunike. Upečatljivo i veselo, baš za sunčane proljetne dane.

2. Nježnije dame, mogu potražiti nove ženstvene majice, haljine i tunike u pastelnim nijansama. Mašnice su dobrodošle na svim odjevnim predmetima.

3. Odijela u širokoj paleti boja! Vogue ih je nazvao “Fruity suiting”. Odijela u svim bojama, od žute i zelene, do plave i crvene. 

4. Za ljubiteljice casual varijanti, ponovno se nose odijela na tenisice. Ovdje se možete također poigrati bojama.

 

5. Puno se nosi koža, kožne jakne, suknje, tajice…što više kože to ćete izgledati moćnije.

6. Cvjetni uzorak prisutan je na haljinama, sakoima, bluzama i hlačama. Cvijeće je i ovog proljeća zamirisalo.

7. Plisirane suknje svih mogućih boja i duzina. Mi vam predstavljamo plisiranu kožnu suknju i mini suknju također od kože.

 

 

8. Uzorak leoparda nastavlja sa svojom dominacijom. Mini, midi ili maxi haljine sa životinjskim uzorkom, nose se i dalje.

9. Ženstvene haljine zagasitih boja za prave dame. Ili pamučne basic haljine u živim bojama, za svaku casual varijantu.

10. Žuta boja!

Sako, tunika ili odijelo…sve se žuti kao da ima žutu minutu. To je to sunce u nama i zato nas ta boja posebno raduje ovog proljeća.