Kako se registrirati?

Sam proces registracije je vrlo jednostavan i kratak. Kliknite na polje „Prijava korisnika“ u gornjem lijevom kutu svake stranice, te potom kliknite na tipku “Registriraj se”.

Bez brige, slanje vaših podataka je u potpunosti sigurno jer se pri prijavi i registraciji koriste sigurnosni protokoli koji onemogućuju krađu osobnih podataka.

Upišite svoje podatke za prijavu

Upišite svoju e-mail adresu, korisničko ime koje želite koristiti na našoj stranici i željenu lozinku. Potvrda o vašoj registraciji sa korisničkim podacima koje ste upisali stiže na vaš e-mail u nekoliko trenutaka. Tako je registracija završena i možete pregledavati našu ponudu, kreirati svoje liste želja ili odmah stavljati proizvode u košaricu i tako sigurno kupovati.

 

Trebate li R1 račun?

Ako trebate R1 račun molim da prilkom plasiranja narudžbe u polje za napomenu napišete podatke potrebne za izradu R1 računa – Naziv tvrtke, adresa sjedišta tvrtke i OIB tvrtke.

 

Koliko je online plaćanje sigurno?

Kod nas plaćanje radimo isključivo prilikom preuzimanja. Nije potrebno uplatiti novac prije dostave već kada vam poštar dostavi paket plaćate njemu.

 

Koji je trošak dostave?

Trošak dostave neovisno o težini paketa iznosi 30kn. To se odnosi na sve iz naše ponude osim na kofere čija poštarina iznosi 70kn.

 

Brzina isporuke

Svi naši paketi isporučuju se u roku od 2 do 3 radna dana na području cijele Hrvatske.

 

Kako napraviti reklamaciju?

Javite se tamo gdje ste radili narudžbu i upitajte za željeni artikl dali je dostupan. Artikl je potrebno vratiti na našu adresu. Zamijena će biti izvršena po povratku vašeg paketa.

 

Koliko su vam kvalitetni proizvodi?

Naš stručni modni tim bira samo trendi artikle koji su vrlo kvalitetni,ali i dalje dostupni po pristupačnim cijenama. Garantiramo kvalitetu.